• +7 (47148) 9 11 66, 9-11-67
  • com@tdquartz.com

Modele de garaj langa casa

Ultimul nivel cuprinde doua dortoirs cu Pat matrimonial precum, un dortoirs ou simplu si o baie. Suprafata acestui nivel este mai mare decat a celor doua inferioare, fiind extins si acoperind balconul de la Etajul antérieur. Inainte de toate, va recomand sa izolati Perfect la extérieur peretele casei ce va fi comun cu cel al garajului, pentru a nu apare in intériul casei mucegaiul, GÉNÉRAT de diferente de Temperatura! DA, pentru orice constructie chiar si una in prelungirea lucuintei este nevoie de autorizatie de constructie pe care o Obtineti de la caméra de urbanisme de la Primaria de unde domiciliati. Acolo va trebui sa mergeti cu un constructiei si sa faceti o Cerere tipizata (va DAU EI formularul). Sa o luam de la Baza! Daca terenul nu este Umed, nu aveti temelia casei Umeda, atunci se niveleaza terenul, se aplica un Strat de Pietris, o Sapa autonivelanta de 2-3 cm si este suficient. In loc de Sapa autonivelanta puteti Turna Placa de Beton de 2 cm. In privinta zidariei, CEA mai buna calitativ si pret ar fi BCA Ytong 600x200x150 NF la 255/MC. este Buna izolatoare TERMICA si fonica, este ignifuga si se taie usor potrivindu-se oricarui proiect. In privinta cantitatii necesare constructiei, va ofera informatii vanzatorul de la raionul Constructii, deoarece depinde de grosimea produsului ales. Cele trei dortoirs, Baia si Camera TEHNICA se afla grupate in Aripa DIN série a casei, in timp ce in FATA este bucataria spatioasa, Cu loc de luat Masa si Camara, si apoi Camera de Zi intinsa. O baie de serviciu mai este amenajata intren Camera de Zi, Garaj si holul ce Duce la dortoirs.

PE Langa Garaj, primul nivel mai cuprinde doua incaperi cu ROL utilitar, putand fi folosite ca si spalatorie, punct TERMIC sau spatii de depozitare. Aceasta Casa cu mansarda, intr-un stil clasic, simplu si Elegant, are doar 112 metri patrati, suprafata Utila foarte eficient impartita. Acest Lux este posibil chiar si atunci cand Casa are o suprafata construita la sol de doar 36 de metri patrati! Constructia se va extinde INSA PE verticala cu inca un nivel, asa cum este cazul acestui proiect. IATA de ce ne-am Propus sa va prezentam cateva proiecte de case MICI si ieftine, Cu Arhitectura Moderna, potrivite pentru Comisiei si stilul de viata al unei familii la inceput de Drum, toate avand si un Loc dédito masinii. Mai mult, in lateralul casei acoperisul a fost extins inscriptionet astfel un Pavilion deschis Care adaposteste Masina. Primul modèle este al unei case parter incantatoare, Cu obloane si acoperis Traditional. Are GARAJ pentru doua Masini si o suprafata Utila de 120 metri patrati. Cine a l`ONU, Garaj atasat casei stie Cat este de confortabil iarna sa URCI dimineata in Masina incalzita, fara sa trebuiasca sa o mai Cureti de zapada sau gheata! Dans FATA casei a fost proiectat si un MIC Pavilion destination parcarii unei masini. CEA de-a doua Casa are un aspect mai degraba traditionnel, INSA cu mai multe Elemente moderne. Este de asemenea foarte Luminoasa, dupa cum se poate vedea in partea DIN Spate, unde poate fi amenajata o Terasa acoperita. Suprafata Utila este de 128 MP, iar pretul constructiei la cheie, de aproape 64,000 de euro. Tags: case Cu 2 dortoirs Cu 2 dortoirs si garajcase cu GARAJ la mansarda sunt dortoirs oarele si o baie, alaturi de inca o incapere de MICI dimensiuni, ce poate fi amenajata in functie de nevoile locatarilor.

Dortoirs sunt dispuse de-a lungul garajului, PE Langa o baie Mare, ce incluent si spatiul tehnic, iar alaturi se afla bucataria deschisa spre Camera de Zi, Cu loc de luat Masa intre ele.